Bel ons: 06-10292882 of stuur een e-mail: info@geovalk.nl

Geovalk Landmeetkunde heeft een scherp oog voor meetkunde

Apparatuur

TRIMBLE S6 TOTAAL STATION

Snel. Stil. Secuur. Het Trimble® S6 Totaal Station zet nieuwe standaarden voor deze woorden met een uitzonderlijk servo-systeem en hoeksensoren. Gebaseerd op 50 jaar ervaring in totaal station technologie, werd de Trimble S6 ontworpen met innoverende MagDrive™ servo technologie, beste van beste op het gebied van electronica en moderne communicatie protocollen. Het resultaat? Het meest geavanceerde Optische Totaal Station ter wereld!

VOLLEDIG GEÏNTEGREERD MEETSYSTEEM VOOR ULTIEME FLEXIBILITEIT

Trimble sensoren en controllers zijn ontworpen om naadloze integratie van GPS en optische systemen te ondersteunen. Het resultaat is een totaaloplossing die zo geavanceerd is dat het zeer simpel wordt. Alle functies, of het nu GPS dan wel optisch is, worden bediend door dezelfde controller en alle data zijn geïntegreerd in eenzelfde jobbestand. Dit betekent slechts 1 controller, 1 software, 1 interface en 1 jobbestand. Op die manier kan u controlepunten zetten met een Trimble GPS systeem en enkele momenten later deze controlepunten gebruiken met de Trimble S6. Simpelweg de controller loskoppelen van de GPS rover en deze bevestigen aan het totaal station … aan het toestel zelf of aan de valstok.

Waar kunnen we mee helpen?

Heeft u een kadastrale terrein meting nodig of een precieze inkijk in de staalconstructie van uw loods/hal dan bent u bij ons op het juiste adres.

Neem contact met ons op en we bespreken graag uw project.

Geovalk Landmeetkunde Inmeting terrein en bebouwing Van Nelle fabriek

Werkzaamheden

Voor oa. de volgende werkzaamheden kunt u uitstekend bij ons terecht:

  • Maatvoering in bouw
  • Deformatiemetingen x,y,z
  • Industrieel meetwerk
  • Kadastraal meetwerk
  • Nauwkeurigheidswaterpassingen
  • Kartografie
  • Terreinmetingen
    ...